03.07.2015

SOMMERFERIE

Jeg sidder her hjemme og ærgrer mig over jeg ikke er taget med på Roskilde festival.
Imens prøver jeg at finde på noget at lave, så min sommerferie ikke bliver alt for kedelig!

1. Loppemarkeder
Jeg skal helt sikkert på loppemarkeder her i sommerferien. Det er noget af det bedste jeg ved. Elsker at være afsted sammen med min mor. Vi går tit efter de samme ting, ellers ved vi hvad hinanden kigger efter så det er dejligt at være afsted sammen. Keramik står øverst på listen!

2. Genbrugs turer
Det rart at de fleste genbruger har åben i ferie. Så har man mulighed for at nå flere på en dag, og man kan være der længe og kigge det hele igennem. Jeg skal i hvert fald kigger efter mere sommer tøj.

3. Stranden
Selvfølgelig skal jeg på stranden! Heldigvis ligger vores sommerhus tæt på stranden. Så jeg kan gå der ned når jeg ønsker. Jeg er faktisk ikke særlig vild med varme og sol, så jeg kan ikke lide at lægge for længe i solen. Men så det godt jeg kan gå i vandet! Elsker at gå tur om aften ved vandkanten, det så hyggeligt!

4. Besøg ishuset
Det skal gerne ske mere end en gang i ferien hvis man spørger mig. Jeg elsker is! Heldigvis er der ikke langt mellem ishusene ved sommerhuset.

5. Udflugt 
Elsker at tager på udflugt med min familie. Vi plejer at køre ud til andre strande eller skove og gå tur, nogle gange tage vi mad med, det super hyggeligt. 

6. Cykletur
Min søster og jeg plejer at have vores cykler med i sommerhus. Det er meget rar at have cykel med, så vi kan komme hurtigere ind til byen. Så vi kan kigge i butikker, tager på biblioteket eller handle. Det også meget rart at kunne cykle en tur og komme lidt væk fra sommerhuset en gang i mellem.

7. Være kreativ
Jeg har altid mine tegneting og maling med i sommerhus. Det er rar at kunne sidde og slappe af og tegne lidt. Sidste år lavet jeg uroer med ting jeg fandt på stranden.


1 kommentar:

  1. Sådan et par ture i gennern lyder slet ikke så tosset!
    http://viggoliv.blogspot.dk

    SvarSlet